Поділитись:

У Луцьку сталася ДТП за участі тролейбуса і легковика (фото)

Вівторок, 22 січня 2019, 02:27
У Луцьку сталася ДТП за участі тролейбуса і легковика (фото)

У Луцьку на Київському майдані сталася ДТП: автомобіль AudiA6 зачепив тролейбус

Про це розповідає ІА"Волинські Новини"

Так, зі слів очевидців, тролейбус №5 рухався у напрямку Київського майдану у той час, коли водій AudiA6 зробив спробу його випередити. Однак, ймовірно, аби уникнути зіткнення із зустрічним транспортним засобом, в’їхав у тролейбус.
 

«Їду додому, дружина на восьмому місяці вагітності. Настрій гарний, бо сьогодні зробили УЗД. Завтра планували поїхати до Рівного, аби продати автомобіль – чистенький, після мийки. В крайній правій смузі їде тролейбус, я їду в крайній лівій. Попереду – червоний сигнал світлофору. Без попереджувального сигналу та без повороту тролейбус починає робити маневр вліво. Я починаю сигналити, тролейбус – «нуль емоцій». Намагаюсь втекти на зустрічну смугу. Але цього мені зробити не вдалося, оскільки на зустріч їхали автомобілі. Ось так ми й зупинилися. Не сварилися, тихо та мирно усе вирішили. Але приїхали із Луцького підприємства електротранспорту і хочуть з мене витрясти душу», - не без почуття гумору розповідає кореспонденту ІА "Волинські Новини" водій AudiA6.


На щастя, постраждалих під час ДТП немає. Обидва транспортні засоби відбулися мінімальними механічними ушкодженнями. На місці аварії працює поліція.

У Луцьку сталася ДТП за участі тролейбуса і легковика (фото)У Луцьку сталася ДТП за участі тролейбуса і легковика (фото)У Луцьку сталася ДТП за участі тролейбуса і легковика (фото)У Луцьку сталася ДТП за участі тролейбуса і легковика (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на кільці зіткнулися дві автівки (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів