Поділитись:

«Сімейна перукарня» у «Промені»: у чому переваги (фото)*

Понеділок, 21 січня 2019, 18:10

Ти вже чув про «Сімейну перукарню»? Це місце, де надаються послуги для будь-якого віку та на будь-який смак. А щоб більше уявити атмосферу майстерні, перечитай, що на тебе чекатиме:

Тут працюють висококваліфіковані та чуйні чарівники краси – вони виконують свою роботу якісно, зважаючи на всі побажання клієнтів, а також дарують хороший настрій своїми посмішками.

Для створення образів використовують найкращі матеріали та засоби. Професійна техніка, натуральна косметика, а для юних красунь є навіть дитячі лаки на водній основі – усе для того, аби створити красивий образ без шкоди для здоров’я.

Під час стрижок та зачісок діти мають змогу насолоджуватись переглядом улюблених мультфільмів та не сумувати, очікуючи в черзі, а розважатись у спеціально облаштованій дитячій зоні з розмальовками та іграшками.

Серед послуг, які надають у «Майстерні краси» є: стрижки, зачіски, плетіння, плетіння канекалонів, манікюр.

Ще у «Сімейній перукарні» дарують подарунки. Кожному гостю дають книжечку, у яку він збирає наліпки за кожну отриману послугу, а далі, зібравши 5 або 10 наліпок, отримує подарунок.

Саме зараз діє акція для матусь: поки ви робите манікюр, дитина розважається у лабіринті безкоштовно.

Також у день народження можна замовити різні послуги перукарні.

Професійні майстри, приємна атмосфера, особистий підхід, привабливі акції і пропозиції та найкращі матеріали зроблять ваші візити до салону незабутніми і особливими.

Зателефонуй та запишись у майстерню краси за номером телефону: +380 (66) 770 07 57.

РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.

Надрукувати
мітки:
коментарів