Поділитись:

МОН вимагає покарати батька, який побив учителя фізкультури

Понеділок, 21 січня 2019, 16:52
МОН вимагає покарати батька, який побив учителя фізкультури

На фото: вчитель фізкультури, якого побив батько учня

Міністерство освіти і науки просить Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова взяти під особистий контроль справу побиття вчителя фізкультури батьком учня.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Міносвіти та міністр Лілія Гриневич засуджують безпрецедентний прояв насильства, який стався в київському ліцеї №157, коли 16 січня 2019 року один з батьків жорстоко побив учителя фізкультури.

У зв’язку з цим МОН звернулося листом до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, щоб він взяв розслідування справи під особистий контроль.

«Ця ситуація не має виправдання, і нападник, якого вже затримала поліція, має зазнати справедливого покарання. Тому ми просимо керівництво МВС взяти справу та її розслідування під особистий контроль. Постраждалий учитель в лікарні, йому завдані серйозні ушкодження. Але не менш жахливо те, що це сталося на очах у дітей, які також зазнали важкої психологічної травми», – зауважив перший заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей.

У листі, яким МОН звернулося до Міністра внутрішніх справ, йдеться про те, що безпека всіх учасників навчального процесу – вчителів, батьків та школярів – є обов’язковою передумовою успішного отримання освіти.

МОН також наголошує, що «покарання винного та рішуче засудження з боку держави подібних насильницьких дій є необхідним для захисту та розвитку як українського вчительства, так і школярів, які в майбутньому розбудовуватимуть нашу країну».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві вчителька червоною ручкою написала на чолі учня "лох"

Надрукувати
мітки:
коментарів