Поділитись:

Савік Шустер переконаний, що податкова перевірка на їхній студії є замовною

Субота, 23 квітня 2016, 18:24
 Савік Шустер переконаний, що податкова перевірка на їхній студії є замовною

Податкову перевірку на "СавікШустерСтудіо" автор і ведучий програми "Шустер LIVE" вважає помстою Романа Насірова за ефір програми, коли обговорювали незадекларовану квартиру керівника ДФС у Лондоні.

У середу, 20 квітня, Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики розглядав скаргу команди 3S.tv на неправомірні дії Державної Фіскальної служби.

На засіданні комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики, Савік Шустер сказав, що за 11 років роботи ніколи не відчував настільки велику загрозу засобам масової інформації України.

У прямому ефірі "Шустер LIVE" автор і ведучий повідомив, що буде продовжувати боротьбу:

"Депутати ретельно вивчили документи і прийшли до висновку, що призначення перевірки відбулося з порушенням закону і, можливо, носить замовний характер. Природно, в наших інтересах, щоб все відбувалося публічно і прозоро"

22 квітня, у Верховній Раді Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв депутатам, що глава Державної Фіскальної служби Роман Насіров прийде на засідання комітету з питань свободи слова, як тільки його члени визначатися з датою і часом.


Нагадаємо, що восени 2015 року на "СавікШустерСтудіо" пройшла податкова перевірка, в результаті якої слідчі вручили податкові рішення-повідомлення на загальну суму понад 13 мільйонів гривень. Савік Шустер та команда 3S.tv не згодна з таким таким рішенням і відстоює свої права в публічній площині.

Детальніше дивіться у відеосюжеті.

Надрукувати
мітки:
коментарів