Поділитись:

Фірма екс-нардепа судиться з державою за пансіонат "Шацькі озера"

Субота, 23 квітня 2016, 13:30
Фірма екс-нардепа судиться з державою за пансіонат «Шацькі озера»

Не вщухають майнові суперечки довкола бази відпочинку в селі Світязь Шацького району. Нагадаємо, що багато років поспіль держава намагалась повернути собі у власність пансіонат "Шацькі озера", який свого часу незаконно приватизувало акціонерне товариство "Волиньтурист".

Справу щодо 16,5 гектарів земель на березі Світязя роками розглядали в судах різних інстанцій. І, врешті, слуги Феміди визнали, що понад 10 років база відпочинку перебувала в незаконному користуванні та підлягає поверненню державі, – сказано в сюжеті ТРК "Аверс".

Місяць тому Фонд Держмайна України нарешті став офіційним власником цього об'єкта. Тим часом, колишні користувачі не полишають спроб і далі мати зиск із дороговартісної нерухомості на березі рекреаційної перлини Волинської області.

Фірма екс-нардепа Ігоря Васюника у суді вимагає змінити сторону виконавчого провадження у справі щодо пансіонату "Шацькі озера". Якщо вимоги позивача задовольнять, то держава змушена буде відшкодувати "фірмачам" майже 6 мільйонів гривень.

Як зазначено в матеріалах справи, ТОВ "Вояві" тривалий час орендувало у ПАТ "Волиньтурист" приміщення пансіонату, поки держава не відсудила в останніх цей об'єкт. За цей час, запевняють орендарі, встигли вкласти в ремонт будівель кругленьку суму, тож тепер хочуть відсудити в орендодавця усе затрачене. Суд затвердив суму, яка підлягала стягненню, – це 6 мільйонів гривень.

Детальніше – у сюжеті:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024