Поділитись:

Волинські овочі продаватимуть на знаменитому ринку "Шувар"

Субота, 23 квітня 2016, 12:28
Волинські овочі продаватимуть на знаменитому ринку «Шувар»

За ініціативи департаменту агропромислового розвитку, представники ринку сільськогосподарської продукції "Шувар" побували в Рожищенському районі. Підприємці шукали потенційних партнерів для подальшої співпраці.

Участь у заході взяли директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко, голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, сільські та селищні голови, власники одноосібних господарств, керівники фермерських господарств району. Про це пише Оксана Хведченя на сайті Слово Волині

Зауважимо, що волинські аграрії вже активно співпрацюють із ринком "Шувар", зокрема 48 сільських територій. А 18 із Рожищенського району уже є активними учасниками на ринку.

Заступник генерального директора ТзОВ "Шувар" Клавдія Гордієнко інформувала про всі послуги, які надає ринок, а також наголосила на якісних показниках продуктів та необхідності їх підтвердження сертифікатами:

— Невеликим господарствам важко сертифікувати свою продукцію. Реальний вихід із ситуації — кооперація сільгоспвиробників. Сьогодні є села де, домовившись, селяни вирощують картоплю (огірки чи інші овочі) одного сорту, пізніше сертифікують цю продукцію та реалізовують її за значно вигіднішою ціною.

Під час наради на прохання Юрія Горбенка представники ринку "Шувар" пообіцяли надати знижку 25 відсотків першим десяти сільгоспвиробникам на основі підписаних договорів про співпрацю з сільськими радами. І присутні сільські голови уклали такі договори.

Надрукувати
мітки:
коментарів