Водіїв попереджають про слизькі дороги на Волині

П'ятниця, 18 січня 2019, 13:13

Проїзд автомобільними дорогами державного значення Волинської області забезпечено, однак дорожнє покриття мокре. Для ліквідації ожеледиці на цих автошляхах 17 січня працювало 39 одиниць техніки підрядних підприємств.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору". 

Найближчими днями на Волині і надалі очікується погода, яка призведе до слизькості дорожнього покриття. За даними Волинського обласного центру з гідрометеорології, 18 січня буде хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вітер західний, 7-12 м/с. Температура по області від 2º морозу до 3º тепла. На 19 січня істотних опадів в області не передбачається, температура вночі 3-8º морозу, вдень 0-5º морозу.

Задля недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод, служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до водіїв та пішоходів з проханням бути пильними та дотримуватися вимог правил дорожнього руху.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на автодорогах державного значення Волинської області просять теелфонувати за номером цілодобової диспетчерської служби (0332) 78 54 69.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якісно: експеримент із ремонту дороги при морозі на Волині вдався (фото)