Поділитись:

"Сорі, гайз, не вагітна я", – луцька телеведуча про майбутнє весілля (фото)

Середа, 16 січня 2019, 15:01

Телеведуча суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд. LIVE» Галина Падалко розповіла про зворушливе освідчення коханого на березі океану та про те, чому прийняла пропозицію.

Про це вона написала у мережі Facebook.

Нагадаємо: на океані в Касабланці Галина заручилася зі своїм коханим Дмитром.

"Ми прибігли на захід сонця і ошаленіли від побаченої краси. Ти спитав, чи знаю я, що все розпочалось з океану та сказав, що хочеш, щоб наша сім’я розпочалась теж звідси... І нас накрило атлантичноокеанською хвилею… Хоча, "накрило" нас обох один від одного вже давно", – написала Галина Падалко.

"Я вважала наші стосунки надто ідеальними, для того, щоб псувати їх шлюбом, але ти мав інші плани на них. І я погодилась. Погодилась на, мабуть, найбільшу авантюру мого життя. Бо в наших стосунках за мудрість та адекватність відповідаєш ти", – зазначила вона.

Зі слів Галини, це було красиве та зворушливе освідчення, таке, про яке тільки можна мріяти.

"Секунд 40 я нічого не могла сказати, адже була ошелешина і точно не готова до такого розвитку подій. Мені абсолютно би підійшла в той момент фразочка Віки Поліщук, яка аналогічно, не підозрюючи планів Сергія Федчука, сказала: "Ти що гониш?". А я навіть це сказати не могла. За деякий час просто прошепотіла коротке "Так", бо в мене не було навіть підготовленої "рєчі" для таких випадків. І заплакала. Не знаю чому. Мабуть, за своїм прекрасним холостяцьким життям", – розповіла телеведуча.

Також Галина Падалко додала, що у зв'язку з цією подією з'явилися плітки щодо її вагітності.

"Мені похрін на ці розмови, але мою маму, високоінтелектуальну інтелігентну жінку старої моралі, це, вочевидь, засмучує. А мені бридка ця тенденція загалом. Тенденція, коли найвірогіднішою причиною заручин та весіль зараз адекватно вважати "зальот". Міряючи своїми лекалами, так багато з вас видає свою примітивність мислення.

Сорі, гайз, не вагітна я. Так буває. Коли двом людям добре просто так разом. Без ніяких негативних помислів, меркантильних вигод та подвійних сенсів. Коли стосунки будуються на партнерстві, повазі та підтримці", – написала Галина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча Галина Падалко долучилася до створення Інституту цифрових трансформацій

Надрукувати
мітки:
07 лютого 2024
31 січня 2024
08 грудня 2023
28 жовтня 2023
22 вересня 2023
26 серпня 2023
11:53
31 травня 2023
16:02
30 квітня 2023
21:24
26 квітня 2023