Поділитись:

Депутат Луцькради оголосив боротьбу наркоторгівлі

П'ятниця, 22 квітня 2016, 11:47

Депутат Луцькради Андрій Покровський запропонував звернутись до Міністерства внутрішніх справ України, щоб там розробили реальні та чинні механізми боротьби з наркоторгівлею через мережу інтернет.

Продаж наркотиків через інтернет-мережу ніхто не контролює. Про це розповів депутат Луцькради Андрій Покровський 22 квітня під час засідання комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Він підготував проект рішення "Про звернення до Міністра внутрішніх справ України Авакова Арсена Борисовича щодо прийняття заходів, спрямованих на боротьбу з незаконним обігом наркотичних засобів в мережі інтернет".

"Я як представник органів місцевого самоврядування мав якось зреагувати на повідомлення у ЗМІ про те, як легко можуть навіть діти купити наркотики через інтернет. Розповсюдження наркотиків через мережу ніяк не контролюється. Тим часом наркомафія з легкістю шукає свого клієнта в інтернеті. Вважаю, що в Україні ведеться недостатньо роботи щодо боротьби з наркотиками. Як свідомий громадянин хочу оголосити боротьбу з наркотиками", - сказав Андрій Покровський.

Депутат додав, що проект рішення – це лише перший крок. У майбутньому він планує популяризувати боротьбу з наркоторгівлею, пропагуючи антирекламу наркотиків. Тому попросив комісію підтримати це звернення.

Депутат Ігор Поліщук погодився з тим, що дійсно в місті недостатньо популяризують здоровий спосіб життя і очевидна недостатня кількість антиреклами наркотичних засобів.

Депутати підтримали проект рішення.

Читати також: ЗОЛОТІ ЧАСИ "БАРИГ": ЯК ПРАЦЮЄ РИНОК НАРКОТОРГІВЛІ НА ВОЛИНІ

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 березня 2024
27 березня 2024
25 березня 2024
19 березня 2024
18 березня 2024
13 березня 2024
10 березня 2024
01 березня 2024
13:21
26 лютого 2024