Поділитись:

"Облспоживспілка робить, що хоче", – луцький депутат

П'ятниця, 22 квітня 2016, 11:23
«Облспоживспілка робить, що хоче», – луцький депутат

У Луцькій міській раді планують створити тимчасову контрольну комісію з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринку "Завокзальний" та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.

Створення тимчасової контрольної комісії буде першим кроком до врегулювання конфлікту між підприємцями ринку та облспоживспілки. Про це сказав голова комісії Микола Федік 22 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Депутат Луцькради Ігор Поліщук наголосив на необхідності створення такої комісії та подальшого вироблення алгоритму дій.

"В Україні є багато прикладів, де успішно діють комунальні ринки. До мене часто звертаються підприємці і говорять, що їм погрожують за те, що вони не погоджуються з облспоживспілкою", - сказав Ігор Поліщук.

Він зазначив, що облспоживспілка мала би бути лише посередником між міською радою і підприємцями.

"Мені здається, тимчасова комісія буде першим етапом концепції щодо врегулювання ринків. Минула каденція продовжила договір, і тепер облспоживспілка робить, що хоче. Проблема в тому, що місто втрачає від цього кошти", - сказав Ігор Поліщук.

Начальник юридичного відділу Олександр Рачков сказав, що вже відбулись судові засідання й підстав для розірвання договору з облспоживспілкою немає.

Депутати підтримали проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024