Поділитись:

Телеканал "UA:Волинь" запустив новий сайт

П'ятниця, 11 січня 2019, 17:17
Телеканал

На новому сайті "UA:Волинь" є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна дивитися програми телеканалів наживо.

Про це повідомили на телеканалі. 

Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки нового сайту. Крім цього, на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом телеканалу або ж подати пропозицію про співпрацю зі Суспільним мовленням. Працює і мобільна версія нового сайту.

У майбутньму на сайті з’являться ще й розділи з регіональними проектами «UA: Українське радіо Луцьк».

«Вважаю, ми маємо справжній прорив стосовно виходу Волинської філії на діджитал-платформи. Адже рік тому ми починали майже з нуля. Щодня зростає кількість фоловерів наших сторінок у соцмережах, ми налагодили контакт з глядачем і слухачем, який віддає перевагу інтернету. Наступного року плануємо потужно просувати новий сайт, над цим уже працює команда UA: Волинь, причому долучаються усі, відточується співпраця творчих підрозділів щодо оперативного розміщення матеріалів на сайті,  і я вдячний своїм колегам за ініціативність і зацікавленість в кінцевому результаті», – зазначає продюсер Волинської філії Суспільного Костянтин Лоцман  

Суспільне у регіонах поширює свою присутність у діджитал-просторі. Упродовж 2-х місяців інтернет-ресурси регіональних мовників тестували у режимі закритого доступу. Зараз сайти 9 філій Суспільного відкриті для користувачів мережі:

  • Вінницької — vn.suspilne.media
  • Волинської — vo.suspilne.media
  • Житомирської — zt.suspilne.media
  • Запорізької — zp.suspilne.media
  • Івано-Франківсьої — if.suspilne.media
  • Полтавської — pl.suspilne.media
  • Рівненської — rv.suspilne.media
  • Херсонської — ks.suspilne.media
  • Чернігівської — cn.suspilne.media

Сайти виконані у єдиному корпоративному стилі, кожна філія Суспільного відрізняється власними кольорами, які є унікальними для кожного регіону.

Сайти інших філій наразі тестують та готують до запуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал "UA: Волинь" організовує кастинги в університетах

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 квітня 2024
22 березня 2024
15:30
08 серпня 2023
28 квітня 2023
31 березня 2023
21 лютого 2023
27 січня 2023
11 січня 2023
21 вересня 2022
09 травня 2022