Поділитись:

У Луцьку на гарячому спіймали чоловіка, який торгував зброєю (фото)

Четвер, 10 січня 2019, 12:50
У Луцьку на гарячому спіймали чоловіка, який торгував зброєю (фото)

У Луцьку правоохоронці затримали чоловіка, який систематично збував вогнепальну зброю (пістолети, перероблені під бойові з травматичних) на території України.

Його спіймали під час чергового відправлення  зброї (пістолета Макарова) через одного із поштових операторів до іншої області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині. 

За результатами обшуку за місцем проживання громадянина виявлено та вилучено токарний станок, заготовки для виготовлення пістолетів, їхні окремі частини та набої.

Триває досудове розслідування, проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії.

Вирішуються питання про повідомлення затриманому про підозру у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також у незаконному виготовленні й переробці вогнепальної зброї (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 263-1 КК України), і питання про обрання йому запобіжного заходу.

У Луцьку на гарячому спіймали чоловіка, який торгував зброєю (фото)У Луцьку на гарячому спіймали чоловіка, який торгував зброєю (фото)У Луцьку на гарячому спіймали чоловіка, який торгував зброєю (фото)У Луцьку на гарячому спіймали чоловіка, який торгував зброєю (фото)У Луцьку на гарячому спіймали чоловіка, який торгував зброєю (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець намагався перевезти через польсько-український кордон гармату

Надрукувати
мітки:
коментарів