"Треба почекати – і все буде прибрано", – Пустовіт про боротьбу комунальників зі снігом

Четвер, 10 січня 2019, 12:32

В.о. міського голови Григорій Пустовіт прокоментував ситуацію щодо прибирання снігу в Луцьку.

Він наголосив, що прибирання снігу – це процес, який займає певний час. Тому очистити місто одразу і скрізь неможливо. Про це він розповів в інтерв'ю "Волинській газеті". 

"Луцький спецкомунтранс під час очищення доріг від снігу використовував до восьми одиниць техніки, що працювала цілодобово. Плюс до цього було задіяно 15 одиниць із інших комунальних підприємств. А ща співпрацювали з восьми підприємствами іншої форми власності, котрі також виділили спецтехніку для прибирання снігу. Тому поступово снігову навалу вдалося подолати", – зазначив Пустовіт і закликав не спекулювати на цій темі. 

Також він запевнив: треба почекати день-два – і все буде прибрано.

"От 3 січня я підписував угоду про співпрацю з владою м. Хелма Люблінського воєводства РП. Якраз почався другий етап снігопадів. І що? Там теж одночасно ніхто не встиг почистити всі тротуари і дороги. Але масового галасу немає. Бо поляки розуміють, що гроші платників податків треба берегти. Навіщо купувати десятки одиниць техніки, щоб вона, кілька днів попрацювавши, цілий рік стояла без діла?" – сказав в.о. луцького мера. 

Григорій Пустовіт запевнив, що й надалі для прибирання снігу в Луцьку є ресурси. 

Нагадаємо: з 16 грудня Луцьк засипало снігом. При цьому люди скаржилися на погане очищення доріг і тротуарівНа тому, що боротьба комунальників зі снігом погано організована, наголошував і екс-мер Луцька Богдан Шиба

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: