Поділитись:

Скандал на кордоні з Польщею: українець вимагав пропустити росіянку

Середа, 09 січня 2019, 14:27
Скандал на кордоні з Польщею: українець вимагав пропустити росіянку

У пункті пропуску "Шегині" на українсько-польському кордоні під час оформлення пасажирів автобуса, який їхав з Праги, прикордонники відмовилися пустити в Україну громадянку Росії. Вона не змогла підтвердити мету прибуття в нашу країну.

Росіянку супроводжував українець, який вирішив повернутися зі своєю супутницею назад до Польщі, і пара пішки попрямувала до пункту пропуску з польського боку, – пише "Сегодня". 

Через деякий час молоді люди знову опинилися в зоні паспортного контролю і росіянці повторно відмовили у пропуску через кордон. Своєю чергою громадянин України почав поводитися неадекватно, погрожувати прикордонникам і намагався тиснути на них. Незважаючи на попередження, чоловік продовжував свої неправомірні дії і був затриманий правоохоронцями.

Пізніше його притягнули до адміністративної відповідальності за статтями "порушення режиму в пункті пропуску" і "злісну непокору законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби". А громадянці РФ вчергове відмовили в перетині кордону і повернули до Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів