Поділитись:

Борги за "комуналку" на Волині "вибиватимуть" не тільки з населення

Четвер, 21 квітня 2016, 16:20
Борги за «комуналку» на Волині «вибиватимуть» не тільки з населення

На Волині борги за тепло стягуватимуть не лише з населення, а й з комунальних, державних установ.

Про це стало відомо в четвер, 21 квітня, під час засідання колегії Волинської ОДА, – пише Слово Волині.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповів присутнім про результати останньої зустрічі з представниками НАК "Нафтогаз Украни" та Мінрегіонбуду.

Із його слів, посадовці акцентувати увагу на неприпустимості великої заборгованості за газ, тепло та електроенергію комунальних та державних установ.

Гунчик зауважив, що 26 квітня це питання обговорюватимуть на нараді у віце-прем'єр-міністра Геннадія Зубка, тож до цього часу на Волині ситуацію із розрахунками комунальних та держустанов потрібно покращити.

"На жаль, коли ми пальцями показуємо на населення, заборгованість державних та комунальних установ, підприємств нікуди не зникає. Тому я прошу Сергія Дмитровича (заступник голови ОДА Сергій Кошарук – ред.) особливу увагу звернути на це питання", - наголосив Володимир Гунчик.

Нагадаємо, вчора у Луцькій міській раді створили комісію, яка "вибиватиме" борги з лучан перед комунальними підприємствами і в першу чергу – перед ДКП "Луцьктепло", якому лучани не заплатили уже більше 60 мільйонів гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів