Поділитись:

Олег Винник хоче схуднути

Неділя, 06 січня 2019, 02:28
Олег Винник хоче схуднути

Популярний співак і серцеїд Олег Винник розповів секрет свого підтягнутого тіла та поділився власною системою тренувань.

Багато хто заздрить фігурі артиста, але мало хто знає, який титанічна праця стоїть за цими красивими м'язами. Популярний український виконавець Олег Винник крім концертної діяльності встигає регулярно відвідувати тренування і дотримуватися правильного харчування, – пише newformat.info.

45-річний Винник розповів, що кілька років займався професійним спортом.

"Я відчув, що часті концерти не сприяють підтримці хорошої фізичної форми. Навпаки, в тривалих турах тільки додається вага. Ненормований графік, неправильне харчування, постійні недосипання, втома – як наслідок, зайві кілограми. Набравши 12 кг я зрозумів: потрібно щось міняти, потрібно над собою працювати. Тому зараз тільки професійний спорт і тільки з тренером", – розповів Олег Винник.

Улюбленець українок Винник розсекретив, що максимально він важив 92 кілограми. Зараз Олег Винник важить 79 кг, але його мета скинути вагу до 75 кг.

Співак також розповів, що дуже суворий до себе у їжі, і харчується тільки здоровими продуктами. Щоправда, іноді в його меню все ж з'являється щось смачне і шкідливе.

"Можу дозволити собі що-небудь солодке, за винятком цукерок і шоколаду. При цьому я чітко розумію: щоб утримати форму, набрані калорії потрібно витратити. Так зберігається баланс. Звичайно, обмежую себе в мучному і намагаюся не їсти шкідливу їжу", – каже Олег Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK і Винник стали найдорожчими співаками в Україні

Надрукувати
мітки:
коментарів