Поділитись:

На Драгобраті лижники впали з підйомника разом із конструкцією

П'ятниця, 04 січня 2019, 14:54
На Драгобраті лижники впали з підйомника разом із конструкцією

фото із соцмережі 

Із підйомника на гірськолижному курорті Драгобрат впали двоє лижників.

Про це повідомила постраждала Анна Самородова, – пишуть Українські національні новини. 

Жінка розповіла, що за 15-20 метрів після початку підйому від сидіння відламалася підставка для лижів, яка впала разом з нею і ще одним пасажиром підйомника.

"Підйомник ніхто не зупинив, мало того, що ми застрягли в цьому снігу, впали на залізяку, нам знизу співробітники Драгобрата кричать: "Відповзіть звідти, приберіть голови, тут люди їдуть!" – зазначила Самородова.

Власники підйомника стверджують, що двоє лижників самі відчепили конструкцію. 

"На підйомнику все гаразд, вони самі зачепилися, розвернулися і випали. Бо вони сиділи в сидінні, тому не могли випасти з конструкції. Крісло тримало їх. Вони сперлися та відчепили конструкцію самостійно. Разом зі своїми лижами, які були прикріплені і висіли знизу", – повідомила адміністратор курортного комплексу "Вершина Карпат" Надія Цибиленко. 

Також адміністрація запевняє, що вони це спланували зробити заздалегідь. Адже, переглядаючи камеру спостереження, вони помітили дивні дії туристів, які начебто планували вистрибнути із підйомника.

На Драгобраті лижники впали з підйомника разом із конструкцією

фото із соцмережі

Натомість постраждала Анна Самородова зазначила, що їй запропонували компенсацію у вигляді скіпасів. 

"Мені запропонували компенсацію. Щоб ця ситуація була забута. Скіпаси. Тобто серйозно? А якщо завтра ще люди впадуть? А, може, комусь пощастить менше?"– висловила Самородова обурення реакцією персоналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щось пішло не так: у Луцьку автокран завис у повітрі (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів