Поділитись:

Страшна ДТП на трасі Ковель-Київ: 5 постраждалих, серед них 30-річний волинянин (фото, відео)

П'ятниця, 04 січня 2019, 05:38
Страшна ДТП на трасі Ковель-Київ: 5 постраждалих, серед них 30-річний волинянин (фото, відео)

На трасі Київ-Ковель трапилася моторошна ДТП. Постраждали п'ятеро осіб, троє з них – діти. В аварії потерпів також 30-річний волинянин.

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 грудня близько 14.30 на 87 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Білий Берег Малинського району. Травми у ДТП отримали двоє дорослих та троє дітей. Поліцією розпочато досудове розслідування.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Малинського відділення поліції та працівники Слідчого управління ГУНП області.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Ford Mondeo", 44-річна жителька м. Києва, не впоралась з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де скоїла зіткнення з автомобілем "Mercedes-Benz Sprinter", за кермом якого перебував 30-річний житель Волинської області.

У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій та пасажири автомобіля "Ford Mondeo" – троє дітей віком 16, 6 та 4 роки. Їх було доставлено до Малинської лікарні та ушпиталено до травматологічного та реанімаційного відділень. Також травми отримав водій автомобіля "Mercedes", чоловіка ушпиталили до реанімаційного відділення місцевого медзакладу.

Страшна ДТП на трасі Ковель-Київ: 5 постраждалих, серед них 30-річний волинянин (фото, відео)Страшна ДТП на трасі Ковель-Київ: 5 постраждалих, серед них 30-річний волинянин (фото, відео)

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, поліція з’ясовує всі обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку через аварію довелося вирізати водія з авто

Надрукувати
мітки:
коментарів