Поділитись:

На Волині працівники "Укрпошти" скаржаться на свавілля керівництва

Четвер, 21 квітня 2016, 11:07
На Волині працівники «Укрпошти» скаржаться на свавілля керівництва

Працівники "Укрпошти" у Волинській області повідомляють про тотальне свавілля з боку керівництва філії та повну бездіяльність профспілок у частині захисту їх прав.

Своє звернення вони скерували на адресу першого заступника голови Волинської облради Олександра Пирожика, – інформує "Ні, корупції!".

У зверненні поштарі повідомляють про низку порушень з боку керівництва волинської філії. Справа в тім, що волинська дирекція "Укрпошти" змушує листонош виконувати плани з передплати газет за власний рахунок і не дбає про належні умови правці.

Керівництво поштових відділень тисне на листонош щодо виконання планів з реалізації обсягів продажу та передплати волинських газет, а також інших товарів, ціни яких значно вищі, ніж у магазинах.

За невиконання цих планів керівництво погрожує звільненням.

Листоноші також мають виписати на себе п'ять чи шість примірників газет. Це потрібно для того, щоб відділення виконувало план, який йому ставить обласна дирекція.

Типовий місячний план для листонош виглядає так: реалізувати товар на 2000 гривень разом з марками, заманити клієнтів у "Фідобанк", продати газет на 750 гривень. Схожа ситуація спостерігається практично в усіх відділеннях пошти у Луцьку.

Крім того, листоноші скаржаться на постійні проблеми з інвентарем.

"У нас іноді немає навіть ручок, щоб писати, то що уже говорити про спецодяг. Відсутні місця, де ми могли б попити чаю в обідню перерву. Однак при тому нашу їдальню "Берізку", що в місті Луцьку, дирекція вміло здає в оренду. Скорочують та закривають відділення у місті. Так у Луцьку, в районі Балки, працівники поштового відділення зимою працювали в приміщені у верхньому одязі, бо температура там не перевищувала +10 тепла", кажуть поштарі.

При цьому працівникам "Укрпошти" не виплачують гроші за інтенсивність праці.

У зверненні листоноші просять від обласної влади вплинути на ситуацію на підприємстві та перевірити законність дій керівництва обласної філії "Укрпошти".

Надрукувати
мітки:
коментарів
12:52
02 травня 2024
29 квітня 2024
25 квітня 2024
17 квітня 2024
27 березня 2024
19:30
15 березня 2024
12:52
14 березня 2024
13 березня 2024
19:10
27 лютого 2024