Поділитись:

Чому дешеві вхідні двері обходяться нам занадто дорого*

Середа, 02 січня 2019, 12:51
Чому дешеві вхідні двері обходяться нам занадто дорого*

Як часто ви міняєте двері у своїй квартирі?

Ремонт будь-якого помешкання - у новобудові чи на вторинному ринку вимагає достатніх вкладень грошей. У зв'язку з цим покупець досить часто віддає перевагу виробам нижчої вартості, забуваючи при цьому що «скупий платить двічі, а то й тричі». Звичайно, на деяких покупках можна заощадити, однак встановлювати вхідні двері обов'язково потрібно якісні та надійні. Адже від цього залежить ваш подальший комфорт та затишок.

До речі, як часто ви робите ремонт в квартирі? Щонайменше кожні 10 років, а то й рідше. А як часто ви міняєте вхідні двері? Залежить від якості товару. Деякі виробники броньованих дверей, з метою зниження їх вартості і підвищення своєї конкурентоспроможності, навмисно випускають вироби невисокої якості, економлячи на вихідних матеріалах і комплектуючих та замках. При цьому вони керуються тим, що не кожен споживач на момент купівлі зможе об'єктивно оцінити рівень споживчих властивостей дверей, через відсутність професійних знань у цій галузі.

Тут варто зокрема зазначити, що ресурс експлуатації якісних сертифікованих дверей має бути не менше 15-20 років, а у випадку встановлення дешевих китайських або вітчизняних аналогів ризик знову повернутися до питання заміни дверей через 2-3 роки або жити з неякісними дверима і миритися з цим занадто великий.

Тому, будь-яка розсудлива людина, купуючи «для себе», безумовно, має віддавати перевагу якіснішій продукції, яка радуватиме його самого і його оточення як бездоганним зовнішнім виглядом, так і своєю безвідмовною експлуатацією. Не треба забувати, що двері є ще й одним із основних елементів інтер'єру.

Стиль, комфорт та безпека вашого дому

Ще якихось 10-ть років тому, вхідні двері сприймалися як окрема частина інтер'єру, а у сучасному дизайні - важлива його частина. Навіщо ставити двері як у всіх? Адже кожен будинок чи квартира мають індивідуальний стиль. Все для Вашої оселі Ви обираєте з любов'ю для зручності і комфорту. Зробіть і вхідні двері частиною вашого особливого «світу» не схожого на інші.

Але, поряд з цим, вхідні двері повинні також відповідати високим вимогам безпеки і сприяти скороченню витрат на енергоресурси завдяки високим показникам тепло – і шумоізоляції.

Всім цим критеріям відповідають двері виробництва рівненського заводу металовиробів «Сталь-М». Минулого місяця, підприємство в черговий раз підтвердило високий клас своєї продукції отримавши сертифікат, який підтверджує якість українських дверей європейським стандартам захисту від злому.

Фірмові магазини «Сталь-М» готові запронувати двері у різних цінових категоріях 3 та 4 класу зламостійкості відповідно. Додатковим аргументом для придбання дверей 4 класу є також наявність сертифікату цієї продукції на кулестійкість.

Також, під час виготовлення дверей компанія «Сталь-М» використовує свій багаторічний досвід та технології протипожежної продукції, додаючи вхідним дверям протипожежних властивостей.

На вас чекають у фірмовому магазині «Сталь-М» в Луцьку:

вул. Рівненська, 25

Більше інформації на сайті: http://stal-m.ua

Довідки за телефонами: (095) 642 06 31, (067) 360 97 75

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
10 квітня 2024
27 березня 2024
20 березня 2024
13 березня 2024
04 лютого 2024
31 січня 2024
15 січня 2024
14 січня 2024
24 грудня 2023