Поділитись:

Зеленський заявив, що йде в президенти

Вівторок, 01 січня 2019, 01:00
Зеленський заявив, що йде в президенти

Шоумен Володимир Зеленський заявив, що вистуватиме свою кандидатуру на посаду президента України.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу 1+1 за декілька хвилин до Нового року, коли, як правило, транслюють привітання Президента України. Вітання від Петра Порошенка пустили в ефір після опівночі.

"Зараз в Україні така ситуація, що в кожного є три шляхи. Перший шлях: жити, як живеш, плисти за течією, і це нормально. Це - вибір кожного. Другий шлях: зібрати свої речі і поїхати в іншу країну. Заробляти там гроші і надсилати своїм близьким та рідним. І це теж нормально. Але іще є третій шлях: спробувати самому щось змінити в Україні. І я для себе обрав саме його", - сказав Володимир Зеленський. 

"Мене давно усі запитують: йдеш - не йдеш? Знаєте, на відміну від наших великих політиків я не хотів вам марно обіцяти. і зараз, за декілька хвилин до Нового року я вам дещо пообіцяю. І одразу виконаю. Дорогі українці! Я обіцяю вам піти в президенти України. І одразу виконую: я іду в президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком! З новим слугою народу!" - заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Згідно з даними соціологічної групи "Рейтинг", на Волині за Зеленського готові проголосувати 15% виборців. Водночас в перемогу Володимира Зеленського вірять лише близько 4,9 % опитаних волинян.

Водночас у Луцьку Володимир Зеленський займав третє місце серед ймовірних кандидатів після Юлії Тимошенко та Петра Порошенка.

Надрукувати
мітки:
коментарів