Поділитись:

В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)

Четвер, 27 грудня 2018, 22:34
В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)

У Луцьку в приміщенні кафедрального собору Всіх Святих Землі Волинської, відбулись збори духовенства Волинської єпархії УПЦ МП.

Зібрання очолив керуючий єпархією єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл.

Про це повідомляє прес-служба єпархії.

Участь у зборах взяли всі священнослужителі та чернецтво єпархії.

Учасники зібрання обговорили поточні питання життя Волинської єпархії, розбудови парафій та монастирів, приділили увагу основним проблемам світового Православ’я.

Одноголосним рішенням кліриків, ченців та черниць, котрі брали участь у єпархіальних зборах, вирішено висловити підтримку Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію. Також Волинська єпархія УПЦ висловлює вірність канонічній Українській Православній Церкві, у межах котрої діє та розвивається з 1990 року.

В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)В УПЦ МП на Волині підтримали митрополита Онуфрія (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів