Поділитись:

Як вибрати вбудований холодильник на кухню?*

Четвер, 27 грудня 2018, 12:12
Як вибрати вбудований холодильник на кухню?*

Кухонне обладнання стає все більш популярним у покупців, і це не дивно. Устаткування легко ховається під єдиним фасадом гарнітури і не випадає із загального інтер'єру. При цьому вбудувати можна практично будь-який пристрій: духові шафи, посудомийні машини, варильні панелі, холодильники. У цій статті ми вибираємо вбудований холодильник на кухню і визначаємося з місцем його покупки.

Важливі нюанси

Функціонально всі моделі вбудованих холодильників мало відрізняються від тих що стоять окремо. При виборі враховуються стандартні характеристики:

  • Об'єм. Загальна місткість може досягати 308 літрів, морозильна камера вміщує в себе 50-80 літрів. Щоб зрозуміти, який обсяг оптимальний, слід виходити з розрахунку: 100 літрів на сім'ю з 2-3 чоловік.
  • Габарити. Стандартна висота - 170-180 см при глибині в 55-59 см і шириною холодильника в 60 см.
  • Додаткові функції. Вбудовані холодильники в Україні нового покоління часто реалізуються з екраном на зовнішніх дверцятах, які дають можливість налаштовувати параметри роботи через сенсорну систему управління. Крім того, колір, тип охолодження (крапельний, найбільш часто зустрічається система No Frost), кількість компресорів, наявність функції «Канікули» - все це впливає на кінцеву вартість і вважається додатковими особливостями.

Перш ніж купити вбудований холодильник, слід також врахувати деякі моменти:

  • Куди вбудовувати. Слід заздалегідь продумати місце установки холодильника і підготувати фасад.
  • Кількість камер. У продажу доступні одно, двох та трикамерні (Side-by-Side).

Продаж вбудованих холодильників

Вибираючи новий пристрій, покупець повинен подумати і про місце покупки. Перш за все це повинна бути велика мережа, що зарекомендувала себе як надійний партнер в сфері роздрібних продажів.

Таким є Ельдорадо - компанія відкрила гіпермаркети по всій Україні і пропонує великий вибір холодильників в інтернет-магазині на Eldorado.ua. Онлайн-каталог розроблений таким чином, щоб покупець зміг не тільки вибрати кухонну техніку з урахуванням найдрібніших нюансів, але і отримати знижку, право на безкоштовну доставку або подарунок. Також в магазині надається розстрочка на окремі види вбудованого обладнання.

Вся техніка, доступна у продажу, поставляється офіційними представниками виробника, тому на сайті ви зможете підібрати нові моделі холодильників від Bosch, Candy, Electrolux і багатьох інших. Якщо виникли труднощі, консультанти нададуть допомогу у виборі.

Надрукувати
мітки:
коментарів