Поділитись:

На Волині 5548 власників "євроблях" скористалися знижкою на розмитнення

Середа, 26 грудня 2018, 16:51

За місяць, після внесення змін до податкового та митного законодавства про випуск у вільний обіг вживаних легкових автомобілів з іноземною реєстрацією, у зоні діяльності Волинської митниці ДФС за деклараціями громадян, які раніше користувались легковиками у митних режимах «транзит» чи «тимчасове ввезення», оформили 1694 автомобілі. 

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці ДФС.

Власники таких транспортних засобів сплатили до бюджету 110,5 млн грн митних платежів. Державна казначейська служба України спрямовує їх на фінансове забезпечення виплати пенсій, надбавок та підвищень до пенсій, покриття дефіциту коштів Пенсійного фонду України.

Більшість авто оформили без виїзду за кордон на «внутрішньому» митному посту «Луцьк» – 937 транспортних засобів. Другим за популярністю на Волині є митний пост «Ковель» – понад півтисячі. Втім, така зміна митних режимів здійснюється у будь-якому органі доходів і зборів на всій митній території України з пред’явленням їх цьому органу.

Також за місяць на митних постах регіону 5548 громадян України оформили надану Податковим Кодексом знижку на сплату акцизного податку під час імпорту вживаних транспортних засобів з країн Західної Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині вперше внесли заставу за транзит "євроблях"

 

Надрукувати
мітки:
коментарів