Поділитись:

Час підсумків 2018-го року*

Середа, 26 грудня 2018, 08:15
Час підсумків 2018-го року*

Кінець року. Пора фіксації значущих цілей, діагностики ключових показників. Усвідомлення всіх виконаних планів. Осмислень та переосмислень. Безапеляційною цінністю залишається важливість розвитку міст і територій, формування комфортного та ергономічного середовища навколо.

Кожен проект компанії «Єврохолдінг» – це окремий характер та своя історія створення краси та комфорту у розвитку нашої держави.

Особлива гордість – «Яровиця». Це територія комфорту для всієї сім’ї. Сучасний та яскравий житловий комплекс, який став окрасою Луцька. Це нові стандарти енергоощадності. Це архітектурні інновації в місті. Це нові висоти міста. Це місце, у якому вирує життя. Це – європейський рівень – кращий «Дім 2018» східного прикордоння Євросоюзу за відзнакою «Кришталевої цеглини». Реалізовані плани Яровиці 2018: 5 під’їзд зданий в експлуатацію; 6 під’їзд зводиться дванадцятий поверх, встановлені вікна на шести поверхах; 7 під’їзд - основні будівельні роботи закінченні, ведуться внутрішні оздоблювані роботи, монтаж дверей; 10 під’їзд – зводиться третій поверх. По внутрішній частині двору - облаштовується 2 поверх підземного паркінгу.

«Яровиця парк» – найкращий будинок Володимир-Волинського за вподобанням мешканців. Сьогодні це вже спільнота мешканців з позитивним мисленням та невгамовною енергією.

«Яровиця лайф» – локація міста Калуш Івано-Франківської області. Для маленького містечка – це неймовірні стандарти сучасного будівництва. 2018 рік – це зведення перших двох будинків.

«Dream Town» – це стартап 2018 компанії «Єврохолдінг», квартал нових лучан, у якому втілено дитячі та дорослі мрії. Світлий та яскравий житловий комплекс для нового, легкого та сучасного життя.

ТРЦ «Orange Plazа» – відкриття року м. Вараш. Це тисячі дитячих посмішок, родинних розваг та свят у найкращій локації міста. Це вигідні інвестиції для місцевого та національного бізнесу – 9000 м кв. площ для розвитку бізнес-ідей. Це новий, неймовірно важливий крок у розвитку міста, що перевершив усі очікування мешканців.

Ми щасливі бути дотичними до творення майбутнього нашої держави і спостерігати, як світ, частиною якого ми є, стає кращим. У компанії «Єврохолдінг» вже заплановано багато цікавинок для вас! 2019 обіцяє бути насиченим.

Надрукувати
мітки:
коментарів