Поділитись:

У Луцьку – новий начальник патрульної поліції

Середа, 20 квітня 2016, 10:53
У Луцьку – новий начальник патрульної поліції

У Луцьку – новий начальник патрульної поліції

Новим керівником патрульної поліції Луцька став лейтенант поліції Олександр Вовченко. До цього він був командиром батальйону патрульної поліції Луцька.

Представлення відбулося у середу, 20 квітня, на території Управління поліції міста.

Як розповів заступник Голови Національної поліції України, керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, попереднього керівника луцьких патрульних Антона Цюцюра перевели на Кіровоградщину, як досвідченого управлінця, який має уже за собою позитивний досвід – становлення полісменів Луцька. Він наголосив, що "не потрібно думати, наче Цюцюру понизили у званні, і тому його перевели".

Фацевич підкреслив, що Олександр Вовченко практично завжди працював "на вулиці", дбав про особовий склад, тож керівництво вирішило, що він показав свої найліпші якості та достойний отримати цю посаду.

Луцький міський голова Микола Романюк привітав нового керівника луцьких патрульних, та зазначив, що до поліцейських у Луцьку дуже високий рівень довіри, тому про це варто пам'ятати у щоденній роботі.

Сам керівник Олександр Вовченко планує, першою чергою, займатися впорядкуванням дорожнього руху в місті, так як це є однією з причин високого рівня аварійності. Із його слів, потрібно зайнятися дорожньою розміткою, яка подекуди відсутня, та дорожніми знаками.

У Луцьку – новий начальник патрульної поліції

Олександр Вовченко

Надрукувати
мітки:
коментарів