Поділитись:

Хто переміг на виборах Гуто-Боровенської ОТГ

Понеділок, 24 грудня 2018, 00:09
Хто переміг на виборах Гуто-Боровенської ОТГ

Виборці Гуто-Боровенської ОТГ обрали голову. Ним став представник «Солідарності» Михайло Оліферчук. 61% населення громади висловили йому свою підтримку.

Про це йдеться на сайті "Солідарність".

До слова,  кандидати партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" на виборах об'єднаних територіальних громад перемагають в 40% громад, про це повідомляє прес-служба БПП.

Найбільшу підтримку кандидати "Соліжарності" отримали в Київській, Черкаській, Івано-Франківській та Тернопільській областях.

ДОВІДКА.

Михайло Іванович Оліферчук народився 1 січня 1966 року в селі Боровне Камінь-Каширського району в родині колгоспників. Після закінчення школи навчався у Луцькому професійно-технічному училищі № 1, де отримав спеціальність оператора автоматичних ліній верстатів та установок.

З 1984 по 1986 роки проходив строкову службу в армії. Вищу освіту здобув у Києві, закінчив агрономічний факультет Української сільськогосподарської академії. За фахом працював у колгоспі, а пізніше – в КСП «Стохід».
У 2001 році вперше обраний на посаду Боровненського сільського голови. З того часу вже 4 рази поспіль громада незмінно довіряє йому крісло очільника сільської ради.
Одружений. Дружина Оліферчук Людмила Григорівна — завідувач ФАПу в селі Боровне. Подружжя має 3 дітей.
Учасник АТО. Був мобілізований в 2014 році. Проходив службу в 51-й окремій механізованій бригаді Сухопутних військ на території Луганської та Донецької областей ( в тому числі – під Іловайськом). Нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні на Волині – вибори в ОТГ

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024