Поділитись:

Підвал на вулиці Лесі Українки, 25 хочуть продати на аукціоні

Вівторок, 19 квітня 2016, 17:53

Підвальне приміщення, яке довгий час перебувало в оренді ГО "Відродження національних традицій", хочуть об'єднати з сусіднім приміщенням і продати на аукціоні.

Підвал мають намір включити в перелік об'єктів, які підлягають приватизації шляхом проведення аукціону. Про це йшлося у вівторок, 19 квітня на засіданні комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Депутат Луцькради Костянтин Петрочук зазначив, що оглядав це приміщення разом з іншими депутатами. Тоді вони дійшли висновку, що його доцільніше об'єднати з сусіднім підвальним приміщенням, яке відгороджене цегляною стінкою й таким чином збільшити загальну площу з 59 до 96,1 метра квадратного. Це, на думку депутатів, дасть можливість продати приміщення на аукціоні одним лотом за більшу ціну.

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко додала, що коли два приміщення об'єднають, то там буде два входи, що також може бути привабливим для потенційного покупця. Тим більше, що вже є підприємці, які готові купити це приміщення за високу ціну. Питання щодо оренди цього підвалу на засіданні виконкому розглядатимуть уже четвертий раз.

Депутати проект рішення підтримали.

Надрукувати
мітки:
коментарів