Поділитись:

Вибираємо комфортабельний гарнітур для спальні*

П'ятниця, 21 грудня 2018, 13:25

До інтер’єру спальні висувають особливі вимоги, адже саме тут мешканці квартири або будинку проводять більше всього часу. Тож підбирати предмети обстановки для цього приміщення слід особливо ретельно. Аби дотриматися єдиного стилістичного рішення, краще зупинитися на комплекті меблів — гарнітурі.

Красиво і зручно

Компанія «Меблева лавка» пропонує найрізноманітніші спальні гарнітури авторитетних виробників, з якими можна ознайомитись, перейшовши за посиланням mebellavka.com.ua/spalni.html. Користуючись зручною системою фільтрів, можна швидко знайти саме той варіант, який вам по кишені і відповідає вашим уподобанням і потребам. Виберіть і замовте підходящий гарнітур та насолоджуйтесь комфортним відпочинком у красивому і зручно облаштованому приміщенні!

Визначаємося зі стилем

Який стиль вибрати для спальні? Відповідь на це запитання залежить виключно від ваших уподобань. Серед найпопулярніших стилів можна виокремити:

  • класичний;
  • модерн;
  • прованс.

Також неабияким попитом користуються різьблені меблі.

Вишукано, якісно, дорого

Класичний стиль часто вибирають забезпечені люди, котрі не женуться за мінливою модою. Такі меблі вирізняються вишуканістю, для їх виготовлення використовують винятково натуральні матеріали, що не може не позначитися на вартості цієї продукції. Але завдяки своїй якості згадані предмети обстановки служитимуть не одному поколінню мешканців оселі.

Натуральні матеріали, сучасний дизайн

Стиль модерн — чудове рішення для тих, хто віддає перевагу всьому сучасному та актуальному. У оздобленні таких меблів використовують переважно м’які світлі відтінки, що оптимально підходить для спальні. Роблять ці гарнітури також переважно з натуральних матеріалів, але дизайн модернових виробів простіший: тут ви не знайдете складних форм і вишуканого оздоблення, притаманних класичному стилю.

Меблі з ефектом давнини

Прованс зацікавить тих, хто прагне створити в себе вдома атмосферу сонячного півдня Франції. Меблі цього стилю масивні, світлі, з ефектом давнини — потертими фактурами, які підкреслюють красу натурального дерева та інших використаних матеріалів. Оздоблюють такі предмети інтер’єру тканинами зі стриманим візерунком. Гарнітур у стилі прованс доречний у просторих приміщеннях, адже потребує значних площ.

Впишуться у будь-який інтер’єр

Завдяки вишуканим візерункам і неперевершеній елегантності натурального дерева різьблені меблі здатні прикрасити навіть найскромніше приміщення. У принципі, вони доречні в будь-якому інтер’єрі, хіба що за винятком футуристичного хай-теку, який досить рідко використовують для оформлення спальні. Через масивність різьблені меблі варто поєднувати зі світлим витонченим декором, що їх урівноважуватиме.

Надрукувати
мітки:
коментарів