Поділитись:

"Проблеми "Луцьктепла" полягають у відсутності менеджменту", – депутат Луцькради

Вівторок, 19 квітня 2016, 15:00
«Проблеми »Луцьктепла« полягають у відсутності менеджменту», – депутат Луцькради

Тимчасова контрольна комісія за три місяці роботи виявила низку значних порушень на ДКП "Луцьктепло".

У документах підприємства знайшли акти виконаних робіт, хоча насправді ці роботи не відбувались. Про це розповів депутат Луцькради і керівник тимчасової контрольної комісії з питань діяльності ДКП "Луцьктепло" Сергій Була 19 квітня на засіданні комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Сергій Була наголосив, що комісія працювала три з половиною місяці і надала звіт.

"Ситуація на "Луцьктеплі" критична. Там немає порядку, менеджмент на підприємстві не ведеться, а лише здійснюється бухгалтерський облік. Керівник, не добувши до червня, звільнився", – розповів Сергій Була.

Комісія звернулася до керівництва, щоб те надало документи щодо співпраці з комерційними підприємствами. У підсумку вони отримали одні документи, а за своїми каналами з'ясували зовсім іншу інформацію з цього приводу.

Також комісія виявила на території підприємства об'єкти нерухомості, які не мають жодних документів. Незрозуміло, на якій підставі вони там стоять і хто видав дозволи на їх встановлення.

Комісія знайшла й акти виконаних робіт, в які було включено такі роботи, які насправді не виконувались.

"Наприклад в акті виконаних робіт пише "заміна ринв". Ми виїхали на місце і побачили там старі прогнивші ринви, які були там встановлені ще в 60-х роках. Тобто гроші на так звані роботи були списані", – сказав Сергій Була.

Що ж до заступника керівника "Луцьктепла" Артура Василевського, то він взагалі не з'являвся на засідання тимчасової комісії. Сергій Була зазначив, що на підприємстві треба розробити стратегію розвитку і якомога швидше провести конкурс на заміщення посади директора, адже вся проблема полягає у відсутності менеджменту.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024