Поділитись:

На Волині в школі "роз’їхався" дах

Середа, 19 грудня 2018, 17:20
На Волині в школі «роз’їхався» дах

фото ілюстративне 

У селі Лаврів Луцького району на приміщенні, де розташований спортивний зал загальноосвітньої школи Ш І-ІІІ ступенів, під вагою снігу «роз’їхалася» покрівля.

Інцидент стався у середу, 19 грудня, – пише газета "Волинь". 

Голова Лаврівської сільської ради Світлана Герасимчук розповіла, що йдеться про окрему будівлю, яка з’єднана із загальним приміщенням навчального закладу переходом. Будівля стара. У 2016 році на ній було перекрито дах, а нині тут тривають роботи з реконструкції. Тож наразі у спортзалі заняття не проводилися.

Своєю чергою, радник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець зазначив, що дах робило комунальне підприємство «Луцьке». І зробило неякісно.

"Будівельники та експерти, які приїхали на місце, з’ясували, що через відсутність нормальної системи вентиляції, яку просто не зробили, від вологи почали гнити крокви, які тримають дах. І врешті вони не витримали та рухнули під вагою снігу. На щастя, ані діти, ані дорослі не постраждали", – написав він у Facebook.

Також П'ятигорець зазначив, що посадових осіб цього КП вже є десять кримінальних справ. До слова, нещодавно в будинках кандидата на голову Підгайцівської ОТГ Валентина Приходька та кандидата на голову Гіркополонківської ОТГ Вадима Веремчука відбулися обшуки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів