Поділитись:

«Ми зробимо все, щоб проблем з виборчими рахунками не було», – керівник ПриватБанку на Волині

Вівторок, 18 грудня 2018, 10:00

Представники партій ВО «Свобода» (Михайло Щур, Андрій Білан), «Громадянська позиція» (Сергій Чуріков) та «Народний контроль» (Павло Данильчук, Анна Мовяк) занепокоєні затримкою, яка виникла з відкриттям виборчих рахунків у ківерцівському відділенні ПриватБанку.

У понеділок, 17 грудня, вони розповіли про свою проблему  директору Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрію Войтенку.

Зі слів очільника волинського осередку «Народного контролю» на Волині Павла Данильчука, ситуація, що виникла, урізає можливості згаданих партій у здійсненні агітаційної кампанії.

«В минулому році жодних проблем не виникало, а в цьому ж, процес затягнувся і триває вже 2 тижні», - сказав він.

Своєю чергою, Юрій Войтенко зазначив, що банк жодним чином не намагається завадити відкриттю рахунків. Також він наголосив на відсутності політичної складової у цьому питанні.

Він зазначив, що затримка виникла через не повний пакет документів. На його думку, в порівнянні з минулим роком в інструкції, які надаються відповідно до вимог Національного Банку України, були змінені.

«НБУ дуже прискіпливо перевіряє банки, коли вони працюють з публічними особами та відкривають виборчі рахунки політичним партіям», - сказав менеджер банку.

Юрій Войтенко додав, що його головне завдання – якнайшвидше відкрити виборчі рахунки, партіям, які звернулися за цією послугою до банку. Разом із  цим, він обіцяв керівникам місцевих осередків партій, навколо яких виникла дискусія, письмове пояснення з приводу того, чому та на підставі чого виникла ця затримка.

«Ми зробимо все для того, щоб більше таких проблем не було, а наша послуга надавалася максимально швидко та зручно», - резюмував директор.

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 лютого 2024
29 жовтня 2023
30 серпня 2023
17 червня 2023
18 березня 2023
11 січня 2023
15:15
03 жовтня 2022
26 липня 2022
14 липня 2022
07 липня 2022