Поділитись:

Любешівчанка стала лауреаткою «Білоруських талантів» (фото)

Вівторок, 18 грудня 2018, 02:27
Любешівчанка стала лауреаткою «Білоруських талантів» (фото)

Єлизавета Кузьмич з Любешівського району стала переможницею міжнародного музичного конкурсу молодих виконавців.

Конкурс відбувся 15-16 грудня в столиці Білорусі Мінську – повідомляє на своїй сторінці у Facebook Олена Кузьмич, – розповідає Район.Любешів.

«Єлизавета своєю теплою енергетикою та відмінною грою на фортепіано підкорила серця членів журі V ювілейного республіканського відкритого конкурсу молодих виконавців «Білоруські таланти», за що її нагородили Дипломом лауреатки першого ступеня в номінації «фортепіано». Крім цього, дівчинку запросили взяти участь в березні наступного року в IV Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв «Музики світло», а також надали можливість отримати консультацію та пройти майстер-клас у музичному освітньому центрі «Естрадна школа талантів», – пише авторка повідомлення.

Новоспечена лауреатка мешкає в Дольску й навчається в Любешівській музичній школі. Її викладачем з фортепіано є Ірина Миткалик.

Любешівчанка стала лауреаткою «Білоруських талантів» (фото)Любешівчанка стала лауреаткою «Білоруських талантів» (фото)Любешівчанка стала лауреаткою «Білоруських талантів» (фото)Любешівчанка стала лауреаткою «Білоруських талантів» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #Cім_сорок: ранок розпочинається з…джазу

Надрукувати
мітки:
коментарів