Поділитись:

У Горохові ув'язнили жінку, яка побила новонароджену доньку

Понеділок, 17 грудня 2018, 23:26
У Горохові ув'язнили жінку, яка побила новонароджену доньку
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

Горохівський районний суд виніс вирок: ув'язнили жінку, яка побила новонароджену доньку, на 5 років.

Про це повідомляє Експрес-онлайн.

Поки біологічний батько був на заробітках, жінка пиячила. Того злощасного дня вона ледве дійшла додому. У колисці плакала новонароджена дитина. Мати не поспішила її годувати, а почала з усієї сили гамселити руками та невстановленим предметом. Потім втекла з дому.

Родичі негайно завезли малечу в районну лікарню, а звіти відправили в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання. У дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом правої тім'яної кісти, закриту травму живота, посттравматичну підкапсульну гематому печінки. Як зазначив присутній у судовому засіданні експерт, якби такі удари були нанесені дорослій людині, то це потягнуло б миттєву смерть.

Жінка повністю визнала свою вину, щиро розкаялася і просила суворо не карати, позаяк у даний час вагітна. Однак це не вплинуло на пом'якшення вироку.

"Визнати винною в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України та призначити їй покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років", — такий вердикт виніс Горохівський районний суд.

Крім того, з неї стягнули 3650 гривень витрат на користь департаменту фінансів ОДА за лікування дитини в медичному закладі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські митники вилучили на кордоні ножі і наркотики

Надрукувати
мітки:
коментарів