Поділитись:

"Я розумів, що Дніпро – це Дніпро", – капітан луцької "Волині" про кар'єру в Маркевича

Понеділок, 18 квітня 2016, 20:32
«Я розумів, що Дніпро – це Дніпро», – капітан луцької «Волині» про кар'єру в Маркевича

Капітан ФК "Волині" Сергій Кравченко розповів про перипетії своєї кар'єри в "Дніпрі" після приходу в команду Мирона Маркевича.

"Коли Маркевич тільки прийшов в Дніпро, не здійснивши жодного тренування він сказав мені, що я йому не потрібен. Для мене це було дивно. До мене він не підійшов, не поговорив, хоча міг би спокійно пояснити, що справа у віці чи ще, можливо, в чомусь... Але говорив зі мною навіть не він, а Русол. Навіть на збори не взяли. Для мене це дивно", – інформує Корреспондент. net.

"Пам'ятаю, приїхав уперше на Волинь на збори, тренувався там. Потім ця ситуація з Ротанем і Рубіном... Тоді зателефонував Русол і сказав, що треба повернутися. Я був дуже злий. Я запитав, чи обов'язково повертатися, хоча, звичайно, я розумів, що Дніпро – це Дніпро, і відмовлятися сенсу немає. Я просто запитав: це бажання Русола і Стеценка, щоб скласти конкуренцію за відсутності Ротаня, чи це бажання Маркевича, щоб Кравченко грав у нього в команді? Вони сказали, що Маркевич хоче", – розповів Кравченко.

"Настала зима, збори – і я знову став непотрібний. Чому так? Може, були варіанти запросити інших футболістів. Можливо, Маркевич думав, що вони прийдуть, а вони не прийшли, треба було звільнити місце... Найцікавіше, що коли я ті півроку пограв, він запропонував мені продовжити контракт з Дніпром", – сказав Кравченко.

Надрукувати
мітки:
коментарів