Поділитись:

У Фастові вибухнула п'ятиповерхівка, є потерпілий

П'ятниця, 14 грудня 2018, 23:32
У Фастові вибухнула п'ятиповерхівка, є потерпілий

У Фастові на вулиці Садова в п'ятиповерховому житловому будинку вранці 14 грудня прогримів вибух.

За попередніми даними фахівців ДСНС, вибухнув побутовий газ, унаслідок чого обвалилися три верхні поверхи одного з десяти під’їздів, у десятках квартир – повилітали шибки. За офіційними даними, потерпілий один – чоловік перебуває у лікарні з черепно-мозковою травмою, йдеться у ТСН.

Однак в лікарні і на місці подій свідки кажуть, що під завалами можуть бути ще двоє людей. ТСН поспілкувалась з подружжям, яке не може знайти свою племінницю. 22-річна дівчина під час вибуху мала перебувати у квартирі на третьому поверсі, яку зруйнувало, і після вибуху з нею немає зв'язку. Рідні не відходять від будинку ні на хвилину і сподіваються, що дівчину знайдуть.

"Вони з чоловіком жили у цій квартирі. Він мав бути вдома, але його викликали на роботу. Він пішов, а вона залишилась", – каже родичка.

Вибух стався вранці, за попередньою інформацією – це був вибух газу, проте ця інформація звучить неофіційно. Уламки будинку та інших матеріалів відлітали на кількадесят метрів. Поки немає офіційних коментарів, в якій саме квартирі пролунав вибух. Сусіди припускають, що трагедія сталася у помешканні чоловіка, з яким бували проблеми.

"Ветеран бойових дій на Сході. З ним були ексцеси – викидав речі з балкона", – розповідають місцеві.

Мешканців зруйнованих квартир розмістять у лікарні, де обладнали спальні місця, однак більшість постраждалих поїдуть до родичів. Мешканці Фастова почали приносити постраждалим їжу та необхідні речі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві "замінували" мережу супермаркетів "Сільпо"

Надрукувати
мітки:
коментарів