Поділитись:

Як діяти лучанам, якщо в квартирі холодно (інструкція)

П'ятниця, 14 грудня 2018, 11:38
Як діяти лучанам, якщо в квартирі холодно (інструкція)

ДКП «Луцьктепло» постачає споживачам теплоносій, дотримуючись температурного графіка роботи джерела виробництва теплової енергії, залежно від температури зовнішнього повітря, до межі експлуатаційної відповідальності.

Про це повідомляється на сайті ДКП "Луцьктепло".

Межа експлуатаційної відповідальності за технічний стан теплових мереж і внутрішньобудинкових систем централізованого опалення та гарячого водопостачання визначається їх балансовою належністю і встановлюється по зовнішній стіні фундаменту будинку. Тому для налагодження циркуляції теплоносія через стояки системи теплопостачання та/або водопостачання споживачам необхідно звернутись до виконавця послуг з утримання будинку, на якого покладена відповідальність за технічне обслуговування.

У  разі надання неякісної послуги з постачання теплової енергії та гарячої води потрібно дотримуватися інструкції:

  • споживач повiдомляє про це підприємство ДКП «Луцьктепло» в уснiй формi, теле чи у письмовiй формi;
  • представники підприємства спільно з виконавцем послуг з утримання будинків здійснюють комісійні обстеження приміщень, проводять заміри температури та складають акт-претензію про неналежне надання або ненадання послуг чи акти про відповідність надання послуг нормативам;
  • визначають причини надання послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води неналежної якості;
  • готують обґрунтовані письмові відповіді рекомендаційного характеру по суті звернень громадян.

У разі надання неякісної послуги з постачання теплової енергії звертайтеся за тел.77-32-30 упродовж робочого дня для проведення комісійного обстеження.

Графік роботи ДКП «Луцьктепло»:

  • з понеділка по четвер – з 8:00 до 17:00,
  • в п’ятницю – з 8:00 до 15:45,
  • обідня перерва – 13:00–13:45.

Довідково:

Згідно з Правилами, послуга з централізованого опалення повинна відповідати нормативній температурі повітря у приміщеннях квартири (будинку садибного типу) за умови їх утеплення споживачами та вжиття власником (балансоутримувачем) будинку та/або виконавцем заходів до утеплення місць загального користування будинку – 18ºC (у наріжних кімнатах – 20ºC).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани мерзнуть через стару систему опалення

Надрукувати
мітки:
коментарів