Поділитись:

Луцький ЦНАП планує видати шрифтом Брайля соціальний довідник

Четвер, 13 грудня 2018, 16:51

Шрифтом Брайля у Луцьку надрукували інформаційні картки з найпопулярніших адміністративних послуг.

Про це повідомили на сторінці луцького Центру надання адміністративних послуг у Facebook 

Серед інформаційних карток – оздоровлення дітей пільгових категорій, видача посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім'ї, надання грошової та матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення, призначення та виплата допомоги при народженні дитини, призначення житлових субсидій, реєстрація/зняття місця проживання особи тощо. 

До того ж за потрепи ЦНАП доставлятиме ці картки адресно кожній людині з порушенням зору. Для цього необхідно звернутися в ЦНАП за номером телефону 777 888 і вказати адресу місця проживання. 

Також директорка ЦНАПу Лариса  Карп’як повідомила, що зараз триває підготовка до друку соціального довідника шрифтом Брайля, який міститиме всю необхідну інформацію з назвами комунальних установ, організацій, виконавчих органів міської ради, лікарень поліклінік, з їхніми адресами та номерами телефонів.

Голова громадської організації ВГО «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук запевнив, що така ініціатива є надзвичайно корисною для людей з порушенням зору, які не користуються інтернетом та не мають можливості почерпнути необхідну інформацію перед тим, як звертатися у ЦНАП за надананям адміністративних послуг. 

Надрукувати
мітки:
коментарів