Поділитись:

Андрій Покровський розповів про шабаш та балаган у Луцькраді

Середа, 12 грудня 2018, 16:00
Андрій Покровський розповів про шабаш та балаган у Луцькраді

(На фото: депутати з провладної більшості (Олександр Козлюк, Ігор Поліщук, Євген Ткачук)

Депутат Луцької міської ради та засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський сказав, що третій рік його депутатства був досить складним.

Про це він розповів в ефірі 12 каналу, звітуючи про свою депутатську та громадську діяльність за 2018 рік.

Обранець громади зазначив, що більшість його ініціатив, як депутата, упродовж року системно блокувалися. До цього додався ще й тиск на бізнес, співвласником якого є політик.

«Далеко не для всіх депутатів інтереси міста стоять на першому місці. І в першу чергу це стосується депутатів так званої більшості», - зауважив він.

Окремо Андрій Покровський виділив саботаж проекту рішення, яким він пропонував забезпечити кожну луцьку школу хоча б 1-м мультибордом (сучасний навчальний пристрій, який поєднує в собі великий сенсорний екран та потужний комп’ютер з інтерактивними навчальними програмами) .

«Нашою командою було розроблено проект рішення, яким передбачалася закупівля мультибордів в усі школи міста. Прикро, що міська рада та міське управління освіти всіляко саботували цей процес. Доходило навіть до абсурду – вчителям забороняли приходити на інформаційні зустрічі для ознайомлення з роботою та можливостями мультиборду. В результаті, провладна більшість не підтримала цей проект рішення», - сказав обранець громади.

(До слова, Андрій Покровський за власні кошти придбав 3 мультиборди на суму 386 тисяч гривень для луцьких шкіл)

Окрім цього,  депутат пояснив, чому він пропустив багато сесійних засідань у 2017 році.

«У 2017 році в Луцькраді відбувався балаган. Щотижня збиралися позачергові сесії, призначалися засідання постійних комісій для винесення якогось чергового гострого питання на сесію, пов’язаного з переформатуванням влади», – зазначив він.

«На деякі з цих засідань я не ходив принципово, оскільки не хотів брати участь в шабаші,який відбувався в міській раді, а на інші не міг потрапити, бо не був вчасно поінформований», – резюмував Андрій Покровський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій ПОКРОВСЬКИЙ: "Я не з тих бізнесменів, які хочуть збудувати собі замок на острові"

Надрукувати
мітки:
коментарів