Поділитись:

Джаз-фест у Луцьку: трубач із США дивуватиме артистичним шоу

Середа, 12 грудня 2018, 13:05
Джаз-фест у Луцьку: трубач із США дивуватиме артистичним шоу

Під час джазового фестивалю трубач Із Сполучених Штатів Америки дивуватиме артистичним шоу.

Гурт Ark Ovrutski New York Quartet feat. Benny Benack можна почути у неділю, 16 грудня, з 19:00 у Волинському обласному театрі ляльок.

Відомий нью-йоркський квартет Арка Овруцького (Ark Ovrutski) виступить з зірковим трубачем Бенні Бенаком III. Це буде справжнє артистичне шоу, помножене на складну та водночас близьку за сприйняттям джазову музику, а також персональну харизму трубача.

Лідер квартету Арк Овруцький — відомий український контрабасист, композитор і бенд-лідер, який нині проживає в Нью-Йорку. Уродженець Пітсбурга, Бенні Бенак III швидко закріпився серед лідерів джазової сцени Нью-Йорка. Відзначений у "Нью-Йорк Таймс" як віртуозний трубач, окремі компліменти отримав від критиків і як співак, що вміє зачаровувати публіку в дусі класиків жанру, таких як Сінатра чи Мел Торм, перебуваючи під вагомим впливом легендарного Луї Армстронґа.

Квитки на Jazz Bez у Луцьку можна придбати на сайті kasa.in.ua за посиланням:

Довідково:

Засновники фестивалю: Польський інститут права та Дзиґа.

Генеральний інформаційний партнер фестивалю Jazz Bez – UA:Суспільне.

Організатори фестивалю у Луцьку: ГО «Принцип», Луцький джаз-клуб.

Фестиваль відбудеться за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку, Music Norway, компанії Kromberg & Schubert.

Інформаційні партнери – Інформаційне агентство «Волинські Новини», «ВолиньPost», інтернет-видання Таблоїд Волині, ВолиньОнлайн, Район.Луцьк, Сід FM, а також 12 канал, Волинська газета, Перший канал соціальних новин, ділове видання «Конкурент» та Еспресо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів