Поділитись:

У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)

Середа, 12 грудня 2018, 08:48
У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради ліквідували рекламу наркотичних засобів.

Лише за останні кілька днів вони видали більше тридцяти приписів підприємцям, головам ОСББ та директорам ЖЕКів на негайне усунення шкідливої реклами в місті. Про це повідомляє департамент муніципальної варти у Facebook. 

На фасадах будинків та комерційних споруд багатьох вулиць Луцька зараз можна побачити написи, а також невеличкі наліпки. Їх розклеють невідомі особи в громадських місцях, щоб якомога більше людей їх помітили. Такою непотрібною рекламою всіяний не лише Луцьк, а й практично всі обласні центри України. 

Нагадаємо, що нещодавно інспектори департаменту муніципальної варти Луцька брали участь у всеукраїнській акції «Намалюй життя в любові, Україна». Цей соціальний флешмоб направлений на знищення наркотичної реклами та діє по усій державі.

Окрім муніципалів, до цього проекту тоді долучилися також працівники національної та патрульної поліції, студенти та волонтери.

У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)У Луцьку замалювали рекламу наркотиків (фото)

Нагадаємо: така реклама з'явилася на центральній вулиці в Луцьку, неподалік обласного управління поліції та прокуратури. Через декілька днів її частково замалювали.  Згодом рекламу помітили на вулиці Богдана Хмельницького. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Копи і муніципали розповіли, що робити з рекламою наркотиків у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024