Поділитись:

ПриватБанк пропонує волинянам новорічні подарунки у розстрочку*

Вівторок, 11 грудня 2018, 18:52
ПриватБанк пропонує волинянам новорічні подарунки у розстрочку*

До нового року залишилися лічені тижні - саме час подбати про подарунки для рідних і близьких. Зробити свята комфортними для гаманця допоможе ПриватБанк.

ПриватБанк пропонує волинянам послугу “Оплата частинами”. Це сервіс для здійснення дороговартісних покупок у розстрочку. Його зручність полягає в тому, що ціна товару ділиться на кілька рівних частин, які щомісяця списуються з банківської картки. Щоб оформити “Оплату частинами”, необхідна лише картка “Універсальна” ПриватБанку і потрібний ліміт коштів. Товар або послугу клієнт отримує відразу, а оплата щомісяця автоматично списується рівними частинами з картки “Універсальна”.

Напередодні свят ця послуга особливо актуальна. Так, лучани можуть придбати частинами побутову техніку та ґаджети (магазини Comfy, Ельдорадо, Фокстрот, Алло, ЖЖУК та інші), товари для спорту і активного відпочинку (“Інтер Атлетика”, “Велозона” тощо), одяг та взуття (“Lady Braska”, “Манго”).

Окрім того, з допомогою “Оплати частинами” можна забезпечити собі чудовий вигляд до свят, адже серед партнерів ПриватБанку - стоматологічні клініки, салони краси та магазини парфумерії.

Із повним переліком магазинів-партнерів можна ознайомитися на сайті chast.privatbank.ua. Доступну суму для оформлення розстрочки можна перевірити у Приват24, в терміналі самообслуговування та  мобільному додатку “Oплата чaстинами”. Окрім того, щоб дізнатися доступний ліміт, можна відправити SMS із текстом chast на номер 10060 або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінній транш «теплих» кредитів ПриватБанку отримали 223 ОСББ*

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024