Поділитись:

Які партії найбільше висунули кандидатів на вибори в ОТГ на Волині

Вівторок, 11 грудня 2018, 14:00

Кандидатами у депутати місцевих рад на Волині на перші вибори 23 грудня зареєструвалися представники 14 партій та самовисуванці. Про це повідомляє прес-служба Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області.

Найбільшу кількість кандидатів запроонували ВО «Батьківщина», БПП «Солідарність», «УКРОП» та Аграрна партія України. Серед кандидатів також 126 самовисуванців.

Щодо кандидатів на посаду голів 9 громад, то на них претендує 32 особи, 17 з яких -самовисуванці. Таким чином, самовисуванці складають 54% від загальної кількості претендентів. Ще 13% кандидатів (4 особи) – висунуті від «УКРОПУ, 9% (3 особи) – від ВО «Батьківщина», 6% (2 особи) – від БПП «Солідарність» та по 3% (по 1 особі) від партій ВО «Свобода», «Об’єднання «Самопоміч», «Громадський рух «Народний контроль», Аграрної партії України, «Громадянської позиції» та Радикальної партії Олега Ляшка.

Нагадаємо, що 23 грудня 2018 року на Волині відбудуться вибори у дев’ятьох об’єднаних громадах. Нових голів та депутатів обиратимуть жителі 32 сільських рад.

Мова йде про перші вибори у Гуто-Боровенській, Тростянецькій, Ківерцівській, Привітненській, Гіркополонківській, Підгайцівській, Старовижівській, Війницькій, Липинській ОТГ.

Надрукувати
мітки:
коментарів