Поділитись:

У Луцьку розкажуть, як депутати здійснювали прийом виборців

Вівторок, 11 грудня 2018, 18:21
У Луцьку розкажуть, як депутати здійснювали прийом виборців

У Луцьку відбудеться круглий стіл, присвячений підбиттю проміжних підсумків щодо інформування та здійснення прийому виборців депутатами Луцької міської ради.

Захід відбудеться 13 грудня о 12:00 у креативному просторі Молодіжного центру Волині, – повідомляють у Центрі політичного аналізу та виборчого консалтингу. 

Спікери:

  • Михайло Наход, голова Центру Політичного аналізу та Виборчого Консалтингу
  • Катерина Шарпата, виконавчий директор Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу

До участі у заході запрошують депутатів Луцької міської ради, помічників депутатів, представників громадських організацій, представників засобів масової інформації, інших зацікавлених осіб

Основні теми:

  • оприлюднення депутатами інформації про себе на сайті ради;
  • оприлюднення інформації про проведення прийомів громадян депутатами;
  • робота приймалень депутатів;
  • частота особистого прийому виборців;
  • інформування про свою діяльність і комунікація з виборцями.

Наразі, за постійними оновленнями кампанії можна стежити: 

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад», про те як, здійснювалось оцінювання в попередні роки та про його результати можна дізнатись на сайті організації

Довідково: 

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 23 місцевих рад з 17 областей України, а також підвищення поінформованості громадян про діяльність місцевих депутатів. Проект «Атестація депутатів місцевих рад» реалізується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями з 16-ти регіонів України за підтримки Національного фонду демократії (NED, США). У 2016 році апробація методології відбулася в місцевих радах Одеської області за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», з 2018-го року за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» відбувається розробка веб-платформи «Місцеві депутати. Атестація». В місті Луцьк за реалізацію ініціативи відповідає Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знати про вибори все: волинян кличуть на треніг

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024
18:35