Поділитись:

Повідомили ще одного учасника джазового фестивалю в Луцьку

Понеділок, 10 грудня 2018, 18:21

Молодий гурт із Польщі презентує в Луцьку імпровізаційну стилістику джазу. 

Запалюватиме Aleksandra Kutrzepa Quartet у неділю, 16 грудня з 19:00 в Волинському обласному театрі ляльок.

Нагадаємо: фестиваль Jazz Bez відбуватиметься з 14 по 16 грудня з 19:00.

Засновниками та ідейними натхненниками гурту, утвореного в листопаді 2014 року, є подружжя – Олександра та Роберт Кутшепа. Пізніше до команди
приєдналися Бартломей Гарчинскі та Міхал Студнярек. Усі члени квартету активно музикують у різноманітних польських та міжнародних проектах. Крім того, музиканти займаються педагогічною роботою. 

Репертуар групи – це авторські композиції у сучасній стилістиці джазу та імпровізаційної музики. Довгий час команда працювала над пошуком власного оригінального звучання, безумовно його знайшовши і, таким чином, зайнявши свою окрему нішу на джазовій сцені Польщі. Тепер квартет активно концертує і готує свій дебютний альбом.

Солістка-скрипалька Олександра Кутшепа закінчила аспірантуру Академії музики в Катовіце. Брала участь у різних національних та міжнародних курсах та музичних семінарах, розширюючи межі своєї майстерності та знань. Олександра Кутшепа – двічі фіналістка Novum Jazz Festival у Ломжі у 2015-2016 роках і фіналістка у відкритій категорії фестивалю Azoty Jazz Contest у Тарнові. Скрипалька задіяна у багатьох музичних проектах як сесійний музикант. Зараз вона створює власний музичний матеріал для Aleksandra Kutrzepa Quartet. Викладає в Коледжі джазу у Любліні.

Склад музикантів:

  • Aleksandra Kutrzepa – скрипка
  • Bartłomiej Garczyński – електро-гітара
  • Michał Studniarek – бас-гітара
  • Robert Kutrzepa – барабани

Квитки на Jazz Bez у Луцьку можна придбати на сайті kasa.in.ua за посиланням:

Довідково:

Засновники фестивалю: Польський інститут права та Дзиґа.

Генеральний інформаційний партнер фестивалю Jazz Bez – UA:Суспільне.

Організатори фестивалю у Луцьку: ГО «Принцип», Луцький джаз-клуб.

Фестиваль відбудеться за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку, Music Norway, компанії Kromberg & Schubert.

Інформаційні партнери – Інформаційне агентство «Волинські Новини», «ВолиньPost», інтернет-видання Таблоїд Волині, ВолиньОнлайн, Район.Луцьк, Сід FM, а також 12 канал, Волинська газета, Перший канал соціальних новин, ділове видання «Конкурент» та Еспресо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів