Поділитись:

У Multiplex у Луцьку покажуть Каннські шедеври*

Понеділок, 10 грудня 2018, 17:42

12 грудня відбудеться традиційний показ найкращих роликів Міжнародного фестивалю креативу Cannes Lions.

Організаторами показу виступають офіційне представництво Cannes Lions в Україні та мережа кінотеатрів Multiplex.

Майже три години захопливих історій, весь спектр емоцій і відчуттів, які дарують нам всесвітньо відомі бренди. Виявляється, за тюбиком зубної пасти або парою кросівок стоїть цілий світ переживань, гумору, сліз, тривог і надій, а іноді і справжній катарсис. Але для того, щоб донести цей спектр емоцій до кожного з нас, потрібно мати справжній талант і майстерність. І в тих, хто створив ці хвилинні шедеври, є і те, й інше.

Каннський Лев даром не дістається. Це ознака найвищого професіоналізму та креативності, що виходить за рамки стандартів і стереотипів. Кожен з вас може переконатися в цьому особисто і зіставити свій рівень сприйняття з рівнем меседжу, спрямованого нам великими брендами і великими креаторами сучасності.

«Не буду приховувати, ми горді і по-справжньому щасливі тим, що нам дано ексклюзивне право і надана можливість ознайомити всіх творчо мислячих і креативно діючих українців з останніми досягненнями світової креативної думки, які пройшли найсуворіше тестування в Каннах», – каже офіційний представник Cannes Lions в Україні Костянтин Кузнєцов. – "Мета роботи представництва – інтегрувати Україну в світовій креативний процес, а першим кроком в цьому напрямку є ознайомлення української громадськості з останніми досягненнями цього процесу. Чим більше людей відвідає наші покази, тим потужніше буде творчий імпульс, тим більше буде натхнених людей, готових творити і здійснювати творчі відкриття. Приходьте, насолоджуйтеся, надихайтеся і дійте – ось алгоритм, який ми хочемо запустити своїми показами Тижня Шедеврів».

На сайті Multiplex можна замовити квитки онлайн. 

Шедеври Cannes Lions – це не про рекламу, це про мистецтво. Шедеври, які інші від вас приховували.

Довідково: 

Представництво Cannes Lions в Україні з 2006 року працює над популяризацією новітніх досягнень і найбільш значущих робіт в області креативних індустрій, а також допомагає українським компаніям гідно представитися на міжнародній сцені в рамках фестивалю креативності Cannes Lions.

Cannes Lions – головна подія і найбільш престижна нагорода сегмента креативних індустрій. Саме на цьому міжнародному фестивалі відзначаються проривні, нестандартні ідеї, підходи і технології, які задають тенденції в розвитку культури, бізнесу і суспільства.

Нагорода фестивалю – «Оскар» в світі креативних індустрій. Фестиваль проходить з 1954 року і протягом 65 років саме тут збираються успішні бренди і найбільш креативні люди, щоб познайомитися, поділитися знаннями і продемонструвати силу і ефективність креативного підходу у всіх сферах діяльності.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 жовтня 2023
07 вересня 2023
25 серпня 2023
25 липня 2023
29 червня 2023
09 грудня 2021
01 листопада 2021
17 вересня 2021
02 вересня 2021
28 серпня 2021