Поліщук нафантазував три роки гарантії мосту на Ковельській у Луцьку

Субота, 08 грудня 2018, 13:10

Радник міського голови Ігор Поліщук знову заплутався у документах. До гарантії на ремонт мосту на вулиці Ковельській він додав три роки: замість семи сказав десять. 

6 грудня на своїй сторінці у Facebook чиновник повідомив, що роботи із вкладання вирівнювального шару асфальту на мості, що на вул. Ковельській у Луцьку, завершилися. І на цей ремонт підрядник дає гарантію на 10 років. 

"Це перший випадок в Луцьку, коли на такі роботи дається така гарантія. І це означає те, що як мінімум 10 років місто більше не буде витрачати кошти на ремонт цього об‘єкту", – написав він.  

До того ж він пояснив, що роботи тривали довго, адже є технологія і ДБН, які регламентують порядок виконання таких робіт. А коли погода сприятиме, то на тротуарній частині буде вкладено бруківку. 

Як відомо, роботи виконувало Товариство з обмеженою відповідальністю "ПБС" (директор – Олексій Пастернак). До слова, цю компанію вважають  близькою до нардепа і кандидата в президенти від "УКРОПу" Олександра Шевченка. Ціна робіт – 13 мільйонів 299 тисяч гривень (без ПДВ). Тільки ж у договорі, який уклали 25 липня, підрядник дає гарантію на свою роботу не 10 років, а 7. 

У листопаді до договору вносилися зміни щодо календарного плану, але всі інші пункти договору залишалися без змін. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: