Таємниці Струмівки: чому там медом намазано*

Четвер, 06 грудня 2018, 12:00

Дедалі більше багатих і відомих людей перебираються жити в Струмівку. Депутати, топ-менеджери, власники бізнесу. Кілька найвідоміших забудовників, а вже ці люди добре розуміють, що таке якісне житло, теж перебралися жити сюди.

Ми вирішили з'ясувати, які є переваги у цього району в порівнянні з життям у самому Луцьку, чим він такий привабливий. У "Барі11" ми поспілкувалися з кількома місцевими жителями.

Нічого надзвичайного не дізналися. Підсумовуючи все сказане, можна виокремлити такі переваги:  

  • ранкові пробіжки на свіжому повітрі;
  • вечірні променади;
  • прогулянки з собакою;
  • суботні пікніки;
  • велопрогулянки;
  • безпечні ігри з м'ячем, хованки.

Як зазначив один з наших співрозмовників, доступність таких простих радощів цінується заможними жителями Європи. Коли, скажімо, наші новоспечені багатії – ті, що «з грязі в князі» – понад усе цінують високий паркан навколо власних віл.

Життя за містом, звичайно, кардинально відрізняється від того, що в місті. Тепер замість крихітного п'ятачка – дитячого майданчика – і вічно заставленого машинами двору у вашому розпорядженні буде цілий ліс! Собаку можна нарешті відпустити побігати без повідка, а дітей – кататися на самокатах, велосипедах, збирати шишки, будувати курені або ходити в імпровізовані походи. Ну яке дитинство без таємного будиночка з гілля і листя та поєдинків на джедайських світлових мечах з палиць? 

Бігати лісом під спів птахів і дихати свіжим повітрям з ароматами хвої набагато приємніше, ніж рахувати кілометри на біговій доріжці в задушливому залі з купою людей навколо. Крім того, в ліс не потрібно їхати: прокинувся, надів форму, вийшов на прогулянку або ж на ранкову пробіжку. А можна і килимок розстелити та повправлятися у стійці на руках або асанах з йоги, поки ніхто не бачить. 

А у вихідні – на пікніки, шашлики і по гриби!

У Струмівці активно веде будівництво Львівська компанія "ВолиньНафтоБуд" європейські привілеї доступні і для простих людей. Як нам підказали у відділі продажу (066-104-04-04), найдешевша квартира коштує трохи більше 13 000 доларів. Ось це класний підхід! Коли справжні цінності – добрі сусіди, чисте повітря і прекрасний вид з вікна – доступні не тільки багатіям. 

Отож, купити квартиру в Луцьку чи у передмісті Луцька – вибір за вами. У будь-якому випадку таке серйозне рішення краще ухвалювати після дзвінка у відділ продажу ЖК «Сімейна Фортеця» (066) 104-04-04,

в Instagram: https://www.instagram.com/fortecya.lutsk/

Facebook:

https://www.facebook.com/ЖК-Сімейна-Фортеця-167856570565699/

Сайт:https://fortecya.lutsk.ua/