Поділитись:

Таємниці Струмівки: чому там медом намазано*

Четвер, 06 грудня 2018, 12:00
Таємниці Струмівки: чому там медом намазано*

Дедалі більше багатих і відомих людей перебираються жити в Струмівку. Депутати, топ-менеджери, власники бізнесу. Кілька найвідоміших забудовників, а вже ці люди добре розуміють, що таке якісне житло, теж перебралися жити сюди.

Ми вирішили з'ясувати, які є переваги у цього району в порівнянні з життям у самому Луцьку, чим він такий привабливий. У "Барі11" ми поспілкувалися з кількома місцевими жителями.

Нічого надзвичайного не дізналися. Підсумовуючи все сказане, можна виокремлити такі переваги:  

  • ранкові пробіжки на свіжому повітрі;
  • вечірні променади;
  • прогулянки з собакою;
  • суботні пікніки;
  • велопрогулянки;
  • безпечні ігри з м'ячем, хованки.

Як зазначив один з наших співрозмовників, доступність таких простих радощів цінується заможними жителями Європи. Коли, скажімо, наші новоспечені багатії – ті, що «з грязі в князі» – понад усе цінують високий паркан навколо власних віл.

Таємниці Струмівки: чому там медом намазано*

Життя за містом, звичайно, кардинально відрізняється від того, що в місті. Тепер замість крихітного п'ятачка – дитячого майданчика – і вічно заставленого машинами двору у вашому розпорядженні буде цілий ліс! Собаку можна нарешті відпустити побігати без повідка, а дітей – кататися на самокатах, велосипедах, збирати шишки, будувати курені або ходити в імпровізовані походи. Ну яке дитинство без таємного будиночка з гілля і листя та поєдинків на джедайських світлових мечах з палиць? 

Таємниці Струмівки: чому там медом намазано*

Бігати лісом під спів птахів і дихати свіжим повітрям з ароматами хвої набагато приємніше, ніж рахувати кілометри на біговій доріжці в задушливому залі з купою людей навколо. Крім того, в ліс не потрібно їхати: прокинувся, надів форму, вийшов на прогулянку або ж на ранкову пробіжку. А можна і килимок розстелити та повправлятися у стійці на руках або асанах з йоги, поки ніхто не бачить. 

А у вихідні – на пікніки, шашлики і по гриби!

У Струмівці активно веде будівництво Львівська компанія "ВолиньНафтоБуд" європейські привілеї доступні і для простих людей. Як нам підказали у відділі продажу (066-104-04-04), найдешевша квартира коштує трохи більше 13 000 доларів. Ось це класний підхід! Коли справжні цінності – добрі сусіди, чисте повітря і прекрасний вид з вікна – доступні не тільки багатіям. 

Таємниці Струмівки: чому там медом намазано*

Отож, купити квартиру в Луцьку чи у передмісті Луцька – вибір за вами. У будь-якому випадку таке серйозне рішення краще ухвалювати після дзвінка у відділ продажу ЖК «Сімейна Фортеця» (066) 104-04-04,

в Instagram: https://www.instagram.com/fortecya.lutsk/

Facebook:

https://www.facebook.com/ЖК-Сімейна-Фортеця-167856570565699/

Сайт:https://fortecya.lutsk.ua/

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 жовтня 2023
05 жовтня 2023
08 серпня 2023
15 липня 2023
04 липня 2023
07 березня 2023
23 лютого 2023
20 лютого 2023
06 серпня 2022
03 травня 2022
13:02