Перемогу та призові 30 тисяч гривень отримали студенти СНУ імені Лесі Українки

Середа, 05 грудня 2018, 23:26

Студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки виграли 30 тисяч гривень на реалізацію будь-якого молодіжного проекту.

Перемогу команда здобула в конкурсі "Битва університетів та коледжів", фінал якого відбувся у середу, 5 грудня, інформує Район.in.ua.

Протягом тижня молодь з восьми навчальних закладів міста брала участь у спортивних та інтелектуальних змаганнях. За результатами, до фіналу вийшли чотири команди.

Організатори конкурсу вирішили насамкінець розсмішити усіх, хто вболівав за рідний заклад. Тож і тематику фіналу обрали гумористичну. Студенти змагались у трьох конкурсах: візитка, "наш vlog" та музичний конкурс.

Жартували про все: і про "євробляхи", і про "президента Зеленського", і про викладачів та екзамени, і про життя в гуртожитку, і навіть про місцеві телеканали. Натомість глядачі раз у раз вибухали реготом та не скупились на гучні оплески.

Зрештою, головний приз – 30 тисяч гривень від Луцькради на реалізацію молодіжного проекту – забрала команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викладачі волинського вишу перевірятимуть шкільні підручники